Veel gestelde vragen

Hieronder kunt u een aantal van de veelgestelde vragen terugvinden. Mocht het antwoord op uw vraag hier niet bijstaan, dan kunt u deze stellen via het contactformulier.

 

Vraag: Wat wordt er verstaan onder holistisch werken?

Onder holistisch werken verstaan we dat we kijken naar de hele mens, dus niet naar het probleem alleen. Het lichaam, de ziel en de geest staan onlosmakelijk met elkaar in verbinding. Er wordt op meerdere niveau’s gekeken: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door middel van gesprekstherapie en door middel van invoeling proberen we achter de oorzaak te komen. Door het magnetiseren en de gesprekken wordt het zelfherstellend vermogen van jou aangesproken, er wordt energie gestuurd naar de plaatsen die het nodig hebben en je begint je bewust te worden van je problematiek. Vaak heeft men een probleem, wil daar niet naar kijken en onderdrukt de symptomen. Daarmee is het probleem niet opgelost, met als gevolg dat bepaalde symptomen verergeren en verschuiven. We mogen geen diagnoses stellen en vragen dus ook altijd of de huisarts of behandelend arts is geraadpleegd.

Vraag: Hoe vaak moet ik terugkomen voor een behandeling?

Dat is voor iedereen anders. In de praktijk merk ik dat 3 tot 5 behandelingen vaak volstaat. Het hangt ook af van persoon tot persoon en de aard van de klachten en hoe lang men al met deze klachten rondloopt. Als blijkt dat behandeling niet aanslaat of ik ben van mening dat een andere therapie noodzakelijk is, stuur ik cliƫnten ook door.

Vraag: Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt ongeveer 3 kwartier tot een uur. Een eerste intakegesprek kan tot anderhalf uur duren. Fotobehandeling duurt ongeveer een kwartier.

Vraag: Valt het onder natuurgeneeskundige therapie en worden mijn kosten vergoed door mijn ziektekostenverzekeraar?

Indien u aanvullend verzekerd bent valt dit onder de natuurgeneeskunde en worden onze behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed.
Raadpleeg altijd eerst uw ziektekostenverzekering.

Vraag: Wat doe je nog meer?

Naast deze natuurgeneeskundige behandelingen houd ik me ook bezig met energetische massages, hotstonebehandeling, oorkaarsbehandeling, piramidehealing en werk ik met edelstenen. Ook geef ik schoonheidsbehandelingen. Deze aanvullende behandelingen worden niet vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.

Vraag: Zijn er bijwerkingen?

In principe zijn er geen bijwerkingen. Wel raad ik u altijd aan om in de dagen erna anderhalf tot 2 liter water te drinken.
Hiermee worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Het kan zijn dat sommige klachten in het begin iets verergeren of dat oude klachten naar boven komen. Je kunt het vergelijken met het afpellen van een ui. Elke keer kom je dichter bij de kern. Ook kan het zijn dat u koude of juiste warmtesensatie kunt voelen tijdens de behandeling en in de dagen erna.